marți, 14 octombrie 2014

TOATA ADMIRATIA MEA!.. sau despre cum a creat Dumnezeu Femeia (versiunea adevarata )

   A creat Dumnezeu Pamintul - cu padurile falnice, cu raurile feerice, cu muntii magnifici, cu toate frumusetile de animale, pasari si pesti. S-a odihnit, si-a admirat creatia si apoi a hotarit sa-si incununeze munca cu o opera si mai inaltatoare - asa a creat Dumnezeu Femeia!
   Pe unde calca Ea - izvorasele incepeau sa curga lin, pasarile incepeau sa cinte, iarba - sa inverzeasca si florile sa infloreasca!
   Si i-a spus Dumnezeu atunci - esti Craiasa acestui imperiu de poveste, poti sa te bucuri si sa te folosesti de roadele acestui meleag frumos!
   Peste ceva timp a venit Femeia la Dumnezeu si ii zice - Doamne, fa-mi, te rog, un ajutor! Intelegi, Doamne, alaltaieri a cazut un copac pe cararea pe care merg eu si a trebuit cineva sa-l ridice, sa curete drumul, iar ieri m-a prins ploaia si mi-ar trebui cineva sa-mi faca o casa!
   S-a gindit Dumnezeu si i-a spus - vei avea un ajutor!
Si asa a creat Dumnezeu Barbatul!
   - Iata , El este ajutorul tau, insa pentru asta tu il vei incuraja, il vei motiva, il vei admira, ii vei fi recunoscatoare pentru tot ce face el pentru tine! Dimineata va pleca iar seara va aduce la picioarele tale toate trofeele lui. Si in acest scop noi cu tine ii vom spune lui ca pe El eu l-am creat primul!

P.S pentru barbatii care imi urmaresc postarile - rog sa faceti asta cu o doza minimala de umor. Toata admiratia mea pentru voi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu