duminică, 23 august 2015

BIOREVITALIZARE FACIALA.

OFERTA NOUA DE LA SALON VIORELIA.
Biorevitalizarea.
Biorevitalizarea este cea mai potrivita procedura daca aveti necesitatea de hidratare si de imbunatatire a culorii pielii, sa-i dati elasticitate si mai ales procedura sa fie scurta.Biorevitalizarea nu imbunatateste pur si simplu aspectul exterior, dar si restabileste mediul interior, caracterstic pentru pielea tanara si incetineste imbatranirea.
...
Tratamentul consta in injectarea intradermica a preparatelor pe baza de acid hialuronic, vitamine, sau substante ce permit restabilirea pH-ului fiziologic al pielii si ameliorarea activitatii celulare, hidratarea vasta si de lunga durata, imbunatatirea tonusului muscular. Biorevitalizarea constituie si un tratament complex al acneei si al dereglarilor de pigmenatre.
Biorevitalizarea cu acid ghialuronic este recunoscuta ca fiind cea mai efectiva metoda de mezoterapie.
Preparatele de biorevitalizare pe baza de acid hialuronic au mai multe proprietati:
- rezista un timp mult mai indelungat in fata actiunii enzimei hialuronidaza si astfel se vor afla mai mult in piele, unde vor lega si vor mentine apa, avand ca efect o hidratare indelungata;
- stimularea unor receptori specifici din piele (ai fibroblastilor si vasculari) permite sinteza „de novo” a tesutului, respectiv regenerarea si intinerirea lui;
- eliberarea moleculei de acid hialuronic serveste ca materie prima pentru sinteza elastinei si a colagenului propriu.
Asadar, efectuand o procedura de biorevitalizare rezolvam concomitent mai multe probleme, si anume : se obtine indreptarea reliefului pielii si inlaturarea ridurilor mici si mijlocii, hidratarea in profunzime a pielii, imbunatatirea culorii si normalizarea microcirculatiei sangvine, intinerirea si corectia formei buzelor, mentinerea unui efect estetic mult mai natural in zonele unde au fost sau vor fi introduse filere sau va fi efectuata botulinoterapie.In cazut tratarii ridurilor prin filere la care efectul a inceput sa dipara, dar o noua umplere nu este inca binevenita, o procedura de biorevitalizare este solutia ideala.
Procedurile de biorevitalizare se fac cu un interval de 7-10 zile in 2-5 sedinte. Indicatiile sunt individuale pentru fiecare pacient si depind de varsta si starea intiala a dermei.
Pret - 600 lei.
Pentru consultatie si programare contactati medicul Viorica Besliu - 068698754.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu