marți, 21 mai 2013

Cum sa atragi in viața ceia ce îți dorești


Fiecare dintre noi este un rezervor de energie cu o anumită  frecvenţă de vibraţie dominantă. Suntem ca un instrument telegrafic. Ce fel de mesaje  transmitem către cei din jurul nostru clipă de clipă? Suntem noi deja o personalitate pozitivă pentru ca atragem o altă personalitate pozitivă?


Femeile împăcate cu ele însele, care se iubesc pe sine şi se acceptă aşa cum sunt atrag ca un magnet simpatie, admiraţie şi iubire. Pentru că în  Univers  funcţionează „legea atracţiei prin rezonanţă”. Atragem către noi exact acelaşi tip de energie pe care îl emitem în Univers. Merită să ştim că avem puterea de a atrage prin rezonanţă influenţele benefice pe care ni  le dorim, la fel cum putem atrage şi bărbatul pe care ni-l dorim. Depinde de noi cum interacţionăm cu cei din jur, cum suntem percepute şi dorite.

Dacă tu eşti mai mereu tristă, dar vrei să atragi un bărbat vesel şi fericit, şansele sunt foarte mici. E necesar să trezeşti mai întâi în tine veselia ca ea să vină la tine apoi.



Interiorul se citeşte uşor în exterior



Mulţi bărbaţi ştiu citească uşor stările de spirit ale femeilor. Ei le pot diagnostica rapid sentimentele. Cea care crede că şi le  poate ascunde este naivă. Trupul nostru e ca o placă de gramofon. Emoţiile, acţiunile şi intenţiile noastre se înregistrează în expresia feţei şi acţionează voluntar sau involuntar asupra celorlalţi oameni şi implicit asupra realităţii.

Gândurile pesimiste, de neîncredere în sine, suspiciune, gelozie, invidie, iritare, îşi pun amprenta pe chipul celei care le emite şi pe trupul ei. Faţa este arătătorul şi tiparul minţii. Gândurile, sentimentele şi acţiunile noastre profund pozitive o luminează, iar cele negative o întunecă. Când sunt emise constant, prin fenomenul de rezonanţă ele îşi la amprentchiar şi asupra trupului şi a modului în care noi comunicăm non-verbal în exterior.

În acelaşi timp, dacă suntem atente, putem afla despre ceilalţi oameni aspecte pe care ei nu vor neapărat să le pună în cuvinte. Comunicarea non-verbală este o componentă activă foarte mult prezentă în vieţile noastre. Dacă ştii cum să priveşti, dacă înveţi să vezi dincolo de aparenţe, afli mult mai multe lucruri şi înţelegi mult mai multe.

Pe faţa unei femei orice cunoscător poate citi cu uşurinţă ce se petrece în interiorul ei. Astfel  bărbaţii pot descifra din înfăţişarea noastră armonia, senzualitatea, încrederea în sine, optimismul sau tristeţea şi îndoiala.

Mulţi bărbaţi sunt atraşi nu neapărat de o frumuseţe fizică extraordinară, ci de ceea ce ei intuiesc că se află dincolo de trăsăturile fizice. O femeie plină de iubire şi armonie, împăcată cu ea va fi un magnet pentru mulţi bărbaţi, şi chiar şi femeile îi vor căuta compania plăcută şi agreabilă. De asemenea, starea ta pozitivă va atrage succesul, fericirea şi abundenţa.



Nu te poţi ascunde de tine însăţi



Dacă crezi că poţi să fii într-un fel şi să încerci să-i convingi pe ceilalţi de altceva, te înşeli. Chipul tău, gesturile tale, modul în care te mişti sau reacţionezi vor trăda mereu adevărul despre tine însăţi. 

Da ai ajuns într-un punct în care nu ai încredere în tine sau nu te iubeşti pe tine însăţi suficient de mult, cei din jurul tău vor remarca şi vor manifesta faţă de tine exact aceleaşi atitudini. Ce e de făcut? Cultivă exact atitudinile pe care ţi le doreşti. Cum se comportă o femeie de succes, ce gesturi are ea, cum se mişcă şi cum vorbeşte.

Limbajul trupului influenţează modul în care ne percep ceilalţi, dar poate modifica şi modul cum ne vedem pe noi însene. Înţelepciunea popula afirmă că “atitudinea creea aptitudinea”.


***********
 Anim

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu