sâmbătă, 25 mai 2013

Exercițiu de feminitate - nu crede chiar totul ce se spune despre femei...

 Nu crede chiar tot ceea ce se spune despre femei


Societatea ne spune ca femeile sunt dificile. Prea emotionale. Instabile. Subiective. Capricioase. Cheltuitoare. Superficiale. Sexy. Frumoase sau urate. Nedemne de incredere. Geloase. Invidioase. Posesive. Etc..Stii tu insati mai bine ce se spune despre femei. 

Refuza sa duci mai departe aceste mituri. Refuza sa joci dupa regulile altora. Fii un model de femeie minunata si gandeste frumos despre celelalte femei. Vorbeste frumos despre semenele/ prietenele/ colegele/ surorile tale oricand ai ocazia. Sprijina-le cand au nevoie. Ajuta-le sa constientizeze ca detin in ele insele comori, ajuta-le sa vada si sa manifeste tot ce au mai frumos, tot ce sunt. Nu iti fie teama de puterea feminina a prietenelor tale si nu cauta niciodata sa le pui intr-o lumina proasta, sa le negi calitatile si sa le faci sa fie mai putin decat sunt, mici si neinsemnate, pentru ca tu sa iesi in evidenta si sa stralucesti. Asculta-le si incurajeaza-le sa se exprime. Nu te bucura de insuccesele lor, crezand ca asta te va face sa te simti mai sigura de izbanzile tale.

 Daca nu ne trezim ca femei impreuna, drumul este mult mai greu. 

Femeile sunt prin natura lor facute sa infloreasca impreuna, precum florile dintr-o gradina infloresc impreuna, desi fiecare are parfumul sau, femeile sunt cel mai usor inspirate si impulsionate spre bine de catre alte femei ce au facut ca binele sa le lumineze viata. 
Femeile asimileaza foarte usor toate calitatile pe care le admira la alte femei. Isi reflecta una in alta frumusetea. Ele sunt mult mai aproape de suflet, de frumusete, de fericire, atunci cand stiu sa fie impreuna.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu