marți, 5 noiembrie 2013

ENERGIA FEMINITĂȚII

                            


Buna ziua, dragele mele! Demult nu am mai postat nimic. ..Am avut o perioada încărcată , foarte intensa de lucru la cabinet. O perioada care mi-a adus mari satisfacții, dar care aproape că nu mi-a mai lasat timp liber pentru nimic altceva. De cîteva zile ma aflu acasa, un loc foarte  liniștit și retras, am avut timp din abundență - ca să ma ocup da casa mea, de grădină un pic, ca să citesc  și să meditez. Dar așa cum sînt convinsă că nimic nu e din întîmplare, atunci cînd mi-a venit ideia că trebuie sa scriu, m-am pus pe treabă.
    Am avut în viață decepțiile mele, la fel ca și voi. Am avut revoltele mele, uneori strigătoare la cer. Probabil, la fel ca și voi. M-am descurajat la tot pasul de purtările bărbaților. Am fost nevoita, așa credeam pe atunci, sa fac și lucrul bărbatului , și lucrul femeii...Și întotdeauna repetam - mă descurc singură! Și chiar ma descurcam! Dar ceva nu era în regula... Nu puteam să înțeleg ce... Și atunci au început căutările. Răspunsurile veneau la mine , foarte des, într-un mod dureros. Fiecare situație parcă ma împingea să caut și mai adînc în interior. Iar, și iar, și iar...
   Daca o sa-mi ziceți că milenii la rînd au comandat bărbații - o să fiu de acord cu voi. Dacă o sa-mi ziceți că secole la rînd au organizat razboaie, în care mureau copiii noștri - o sa fiu de acord cu voi. Simt și acum durerea tuturor abuzurilor, care au avut loc împotriva noastră, a femeilor. Țin minte, că am fost nevoite să nu vorbim, chiar dacă am știut despre crimele lor. Așa au fost timpurile, dragele mele... A fost timpul de manifestare a energiilor masculine. Însa a avut loc manifestarea energiilor masculine distorsionate, dezechilibrate. Și putem sa-i învinuim la nesfîrșit pentru nelegiuirile lor numai în cazul ca ne învinuim și pe noi pentru tăcerea noastră. E la fel ca în cazul cînd o mamă vede și știe ca tatăl își bate copilul, dar ea tace pentru a păstra familia.
    Dar , timpurile s-au schimbat. ne-am cerut drepturile și le-am obținut. Avem profesie, carieră, putere interioară, dar multe mai păstrăm aceia furie, aceia suparare pentru cei care ne-au oprimat secole la rînd... Opriți-va un pic, amintiți-vă -Dumnezeu ne-a dat un dar - darul iubirii necondiționate. Dacă vom începe să ne răzbunăm pe bărbați vom pune în manifestare aceleași energii masculine dezechilibrate. Haideți să ne întoarcem cu toate privirea în interior, să respirăm adînc, să găsim în noi locul acela sfînt - centrul nostru femenin și să acționăm de acolo...
    Cam atît pentru astăzi. Vreau să vă mai spun înca foarte multe - care sînt diferențele dintre energia femenină și cea masculină, unde se află centrul femnin în interiorul nostru, cum să îl găsim, tot la fel și unde se afla centrul masculin în interiorul nostru, pentru ca există și el , cum să hranim acest centru femenin, ce acțiuni ne face mai femenine și multe altele. Voi fi foarte bucuroasă să răspund și la întrebările voastre. O seară frumoasă va doresc! Cu multă iubire - Viorica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu