vineri, 13 decembrie 2013

ENERGIA FEMINITĂȚII (continuare) ... sau cum sa ne reîncărcăm bateriile.


     Buna ziua, dragele mele!
    Cu întîrziere, da, cu mare întîrziere, am hotarît sa continuu tema. Se zice ca am intrat intr-o noua Era, se mai zice ca acum pe Pamint vine o energie noua, care e la dispozitia noastra , a oamenilor, e necesar doar s-o accesam. unele surse zic chiar ca  aceasta enegie nu e noua deloc, ca de fapt, e Energie Feminina, care de atita timp a fost oprimata pe planeta, dar, destul ... cu filosofiile )))).
    Deci, ca sa ne facem unele concluzii, e necesar sa intelegem, cum unele actiuni de-a noastre ne incarca energetic si cum unele ne storc, ne istovesc... unicul indiciu - BUCURIA. CIND FACEM CEVA IN BUCURIE, CU BUCURIE - DRUMUL VOSTRU E CEL MAI BUN, MAI CORECT PENTRU VOI. Asa deci, vedem ca barbatii au sursele lor de incarcare energetica = eI se simt bine cind au niste scopuri, planuri concrete, cu date limite de indepinire a scopurilor, eu actioneaza mai bine atunci cind cineva  are incredere in ei, isi pun speranta in ei, ca paranteza - vorbesc de barbatii adevarati, ei se simt mai barbati daca isi definesc actiunile prin succes, daca acest drum  contine si o doza de risc, de pericol, se simt bine cu concurenta... ei, asa sint masculii.
    Noi, femeile, sintem fiinte -in, dominate de energia Lunii si cu totul diferite in modul de a gindi , de a actiona, de fapt, actionam mai mult intuitiv. Deci, acumulatoarele noastre de energie se vor incarca in mod diferit.
- dorinta , capacitatea de a ne imparti - cu cunostinte, cu lucruri.... ati vazut deseori femei care se impart cu recete culinare sau alte noutati... Impartindu-se cu altii, ele devin mai puternice.
-dorinta, necesitatea de a comunica. la telefon, in sait , la o cafea - stiti, da , desigur, lucrul pentru care sintem uneori criticate de barbati, dar, intelegeti voi, barbatii, ca noi facem un lucru important - ne incarcam energetic!
-femeile se simt bine iin siguranta.
-curatenia - a hainelor, a casei, a veselei, si chiar a unei relatii, a sufletului.
-frumusetea - casa frumoasa, haine frumoase...
lauda si complimentele - e  stiut ca fac ca o femeie sa infloreasca.
manifestarea iubirii - pentru o femeie e vital sa poata sa-si manifeste iubirea -fata de copii, familie, partener...
-diferite deprinderi - gatitul, cusutul, impletitul...cunoasteti, desigur, cita satisfactie poate sa aduca asta femeilor!
    Femeile se simt bine in aceste conditii, asa ca dati sa va spun metodele prin care se poate sa devenim fericite - fara barbati, sau mai exact acel soi de fericire, care ar atrage un barbat adevarat, un barbat care sa va iubeasca asa, sa va doreasca asa si care ar manifesta dorinta sa faca tot posibilul ca sa va mentieti asa.
    Dragele mele, e necesar sa posedam un pic de egoizm, egoizm sanatos...incepem cu masajul - iubiti-va corpul... imi veti - zice - da, dar sotul, copii.... Dragele mele, o sotie fericita si o mama  plina de iubire e aceia ce ei isi doresc cel mai mult! asa ca , mergem mai departe...
    Vizitarea frizeriei. Zic si eu ca fiul meu, sa ridice mina  in sus care face acest lucru regulat. aha! nu-mi ziceti ca e scump! intentia conteaza! sintem femei si Universul intreg doreste sa ne indeplineasca dorintele!
   Urmatoarea - v-ati prins! maniciura, pedichiura!..
   Dragele mele, si alte actiuni - desigur ascultati muzica pe care o doreste sufletul vostru, intilniti-va si discutati cu pritenele, faceti bai aromatice , organizati-va ceva timp ca sa va ingrijiti tenul - curatire profunda, masca...Dansati! singura prin casa, la o sarbatoare sau ocupati-va cu dansurile mai profesional. cresteti flori - pe pervaz sau in gradina...mai pe scurt - DANSATI IN RITMUL VIETII SI BUCURATI-VA DE PROCES!  Pentru ca atunci cind va cunoaste cineva - sa nu incapa nici o indoiala - sinteti PISICILE DE RASA  A SOCIETATII SI NU CAII EI DE TRACTIUNE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu