sâmbătă, 14 decembrie 2013

LUCRAM CU CORPUL...

  Buna ziua, dragele mele!
    Se zice, ca corpul este lacasul sufletului nostru, exact din aceasta cauza e bine sa nu-l neglijam, iubirea pe care orice femeie o are in interiorul ei, poate sa scalde in primul rind corpul nostru....da, e foarte important, ca atunci cind hotarim sa facem ceva pentru corp sa fie facut cu iubire si nu cu ura, corpul simte aceasta si ne raspunde intr-un mod frumos.
    Pentru inceput e bine sa constientizam - de ce corpul a ajuns sa arate in asa mod? Sa constientizam ce produse alimentare introducem in el, sa fim atente de ce mincam uneori fara sa tinem cont ca organismului nu-i este foame...supararile, simtul vinovatiei, simtul responsabilitatii exagerate fata de oamenii apropiati si nu chiar apropiati... nu o sa descriu in detalii meditatii de ietare sau meditatii pentru iubire de sine - totul e foarte important, dar puteti sa le gasiti si singure, sint o multime pe internet - va recomand meditatiile Nataliei Pravdina, a Luizei Hei.
    Mergem mai departe... Vizualizarea...Ce tip  de corp avem de la Dumnezeu? Spre acela o sa tindem... Zi  de zi - ne inchipuim corpul ideal pe care vrem sa-l avem - atunci cind ne alimentam, atunci cind facem miscare...
    Deci, alimentatia si miscarea - foarte importante.
    Aici intervin eu ca sa va povestesc si ce alte proceduri puteti sa faceti in salon, iarasi, cu mare iubire fata de corpul D-voastra.
    Miostimularea - o procedura ce o sa va faca sa scapati de centimetrii in plus sau kilogramele nedorite exact in zonele problematice - pentru unele e abdomenul, pentru altele - fesele, picoarele. Impulsurile asemanatoare impulsurilor noastre naturale lucreaza direct si cu muschii, intarind corsetul muscular, si cu stratul adipos, incepind lipoliza, sau distrugerea grasimilor, dar si cu pielea, deoarece gelurile care sint folosite pe parcursul procedurii sint si ele cu efect concret - de tonizare, de limfodrenaj, de lipoliza.
    Masajul vacuum - o procedura foarte efectiva in procesul remodelarii corporale, cu actiune directa asupra celulitei. Se obtine un efect de intensitate maxima in zonele problematice. Specialistul alege zona de actiune, durata, si nivelul de intensitate. Se lucreaza iarasi - cu pielea, tesutul adipos si muschii.
    Cavitatia - o procedura care lucreaza numai cu tesutul de depozitare a grasimilor - stratul adipos. Se lucreaza exact cu zonele cu depuneri de grasimi. La sfirsitul procedurii se efectuiaza un masaj de limfodrenaj, pentru ca lipidele descompuse sa nimereasca mai usor in vasele limfatice pentra a fi aliminate din organism.
    Si procedura de împachetare - o procedura in decursul careia corpul va beneficia de o ingrijire in mai multe etape - descuamarea celulelor moarte, pentru ca substantele active sa fia absorbite mai usor de catre piele, indroducerea gelurilor, iarasi in dependenta de zona - dupa necesitate- tonizare, slabire, limfodrenaj, tonifiere, dupa care urmeaza masca de slabire cu alge marine. Algele marine contin o cantitate mare de iod, un element care participa in formarea hormonilor tireoidieni: este cunoscuta marea influenta a aceste glande cu secretie interna in procesul de mentinere a unui corp sanatos si frumos.
    Specialistul determina care va fi ordinea procedurilor, de cite ori pe saptamina, in ce combinatie se vor face, si, totodata, o sa va controleze sio sa va reaminteasca mereu ca alimentatia sanatoasa si un regim de rehidratare sint o veriga foarte importanta in mentinerea unui corp de vis.
    Va doresc multa iubire de sine si mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu