luni, 23 decembrie 2013

Marirea si tonifierea sînilor.



   Buna ziua, dragele mele! Astazi vreau sa va vorbesc despre... sîni, aceasta podoaba frumoasa a noastra, care ne face absolut feminine.
    Pentru inceput - niste exercitii pentru marirea si tonifierea sînilor -

Cel mai eficient mijloc de marire si/sau de tonifiere a sanilor, cu efect sigur si de durata este un masaj care provine din traditia taoista si se numeste ''exercitiul caprioarei'':

1. Asezati-va astfel incat sa puteti presa calcaiul unuia dintre picioarele dvs. pe deschizatura vaginului. Trebuie sa apasati destul de tare pentru a simti o presiune destul de puternica si continua. Daca nu puteti sa va deplasati piciorul in aceasta pozitie, atunci asezati un obiect rotund si destul de dur - o minge de tenis, de pilda - pe deschidura vaginului, daca este posibil chiar si pe clitoris. Veti simti desigur o senzatie agreabila cauzata de dinamizarea energiei sexuale. 

2. Frecati-va puternic palmele una de cealalta, timp de aproximativ un minut. Aceasta va va energiza si va va incalzi mainile. 

3. Asezati-va mainile pe sani si simtiti cum energia si caldura mainilor dvs. patrunde prin piele. 

4. Masati-va incet sanii, cu miscari circulare spre interior, care se realizeaza rotind mana dreapta in sensul acelor de ceasornic, iar mana stanga in sensul invers acelor de ceasornic; acest gen de masare a sanilor are drept efect cresterea volumului sanilor. 

5.  Masati-va sanii efectuand aceasta miscare circulara de minim 36 de ori pana la maxim 360 de ori, de 2 ori pe zi, minim 4 luni. 

*********

Exercitiul caprioarei mareste odata cu sanii si senzualitatea si magnetismul charismatic al femeii care il practica cu perseverenta si de asemenea vindeca  mastozele chistice, menstruatiile prelungite si dureroase, mai ales daca masajul se realizeaza in sens invers, spre centrul pieptului.
 Are efecte reintineritoare remarcabile (este secretul aspectului tanar al asiaticelor pana la varste inaintate), iar daca este urmat de o serie de 49 de contractii puternice ale muschilor planseului pelvian si vizualizarea unei lumini albe intens radiante ce se ridica de la baza coloanei vertebrale spre crestetul capului, ajuta foarte mult la vindecarea de chisturi ovariene si fibrom uterin.

Succes tuturor "caprioarelor":) si daca acest exercitiu se va dovedi de ajutor va rog sa impartasiti din experienta si rezultatele voastre scriind un comentariu, pentru ca si alte femei sa fie inspirate de exemplul celor care se bucura din plin de reusita!



CE SE POATE DE FACUT LA SALON?

  • MIOSTIMULAREA - O PROCEDURA FOLOSITA IN COMPLEXUL DE REMODELARE A FIGURII, dar in cazul nostru e necesar ca aparatulsa fie dotat cu electrozi pentru sini si o programa speciala.
  • PROCEDURA CU VACUUM - iarasi - folosita des in eliminarea celulitei - in cazul dat necesita electrozi speciali si program special, pe care il alege specialistul.
    Specialistul la salon va poate recomanda si ingrijirea casnica - geluri, creme si masti speciale, care vor mari efcacitatea procedurilor de la salon.
    La sfirsit - pot sa mai fac niste recomandari in privinta alimentatiei- aveti grija sa fie cit mai bogata in alimente ce contin fitoestrogeni!
   Sint constienta ca pot aparea multe intrebari la momentul citirii articolului. Puteti sa mi le adresati in comentarii. O zi foarte frumoasa va doresc! Cu multa iubire - viorica.
    
 
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu